Awesome Image

ENGELİLERE SANAT DÜNYASI’NDAN BÜYÜK DESTEK! İBRAHİM ÇELİKKOL’A " YILIN EN İYİ ERKEK TV OYUNCUSU " ÖDÜLÜNÜ ÇOCUKLUK ARKADAŞI VERDİ

Vizyon Production tarafından organize edilen ve Ünlü sanatçılar Nükhet Duru, İbrahim Çelikkol, Peket Dinçöz, Yusuf Sezgin, Türk Halk Müziği yorumcuları Aysun Kaya ve Yudum'un yanı sıra Ece Prim, NTV sunucusu Buket Aydın Baykal ve Ömür Gedik’in de aralarında bulunduğu bir grup ünlü isim Bomonti Imperial Businness Hotel’de gerçekleştirilen bağış töreninde Engelsiz Yaşam Vakfı’na daha önce başvurarak talepte bulunan “İstanbul Engelli Aileleri Derneği ” başta olmak üzere kişi ve kurumlara yardımda bulunarak Engelli Ailelerle bir araya geldiler. Yemekte engellilere yapılan bağışlar kendilerine teslim edilirken Ödül törenine katılamayan sanatçılarda ödüllerini aldılar.

Ödülünü çocukluk arkadaşı verdi…

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın 5. Yılın En İyileri Ödül Töreni’ne hava muhalefeti nedeniyle katılamayan Nükhet Duru, Vakfın Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü’nü alırken, İbrahim Çelikkol’da Yılın En İyi Erkek TV Oyuncusu Ödülü’ nü aldı. İbrahim Çelikkol’un ödülünü ise çocukluk arkadaşı olan ve ödül gecesinde sahnede yaptığı dans gösterisi ile dikkatleri üzerine çeken engelli balet Memet Sefa Öztürk’ten aldı. Uzun zaman sonra ödül töreninde karşılaşan iki arkadaş duygu dolu anlar yaşadılar. İbrahim Çelikkol “Memet ile çocukluk arkadaşıyız Kocaeli’de Şirintepe’de geçti çocukluğumuz tekrar karşılaştığımız için çok mutluyum” dedi. Bu arada konservatuar mezunu olan engelli bale Memet Sefa Öztürk’e engelli işadamı Dr. Ahmet Bayer tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Geceye katılarak engellilere destek veren 2,5 aylık hamile Petek Dinçöz’de bir teşekkür plaketi ile ödüllendirildi…

Vakıf ‘ın tapladığı bağışlar sahiplerine verildi;

Kilis Belediyesine talebi üzerine Birleşik İlaç Firmasıyla anlaşarak Suriye’deki iç savaştan kaçarak aileleri ile birlikte Türkiye'ye sığınan bebeklere ve çocuklara verilmesi için Kilis Mülteci Kampına 2016 adet Bebeten İlaç ve bakım malzemesi, İstanbul Engelli Aileleri Derneği’nin belirlediği 16 aileye 11 aküsüz tekerlekli sandalye, 5 Engelli Koltuk Takımı (Süleymanoğlu Şirketler Grubu), Avrupa Göz Grubu’ndan aile içindeki herkes için geçerli göz muayene kartları, Beyazeşyam.com firmasından elektrikli mutfak eşyaları, Birleşik İlaç Sanayi/Bebeten’den ilaç seti, geçtiğimiz cuma günü Ahu Tuğba’nın tespit ettiği ihtiyaç sahibi bir aileye 1 adet Tekerlekli Sandalye verildi.

https://www.magazinci.com/icerikler/magazin/engelilere-sanat-dunyasi-rsquo-ndan-buyuk-destek-ibrahim-celikkol-rsquo-a-quot-yilin-en-iyi-erkek-tv-oyuncusu-quot-odulunu-cocukluk-arkadasi-verdi_47395.html

keyboard_arrow_up